Здравейте! Аз съм Мартин, създавам онлайн присъствие, което ви помага да постигнете бизнес целите си.

За мен

Здравейте, аз съм Мартин Сербезов, уеб дизайнер и WordPress разработчик на свободна практика, с над 10 години опит в създаването на модерни и функционални уеб сайтове за стартиращи и малки фирми.

В работата си съчетавам креативност и техническо умение, за да предоставям на моите клиенти индивидуално решение, което точно отговаря на техните нужди. Разбирам предизвикателствата, пред които е изправен малкият бизнес, затова съчетавам висококачествени услуги с достъпни цени, съобразени с вашите изисквания и бюджет.

Мартин Сербезов - Уеб дизайнер в гр. Пловдив

Услуги

Изработка на уеб сайт

Вашият уеб сайт е първата среща на потенциалните ви клиенти с вашия бизнес. Затова е важно той да бъде уникален и да отразява вашата индивидуалност. Ще работя с вас, за да създам уеб сайт, който е:

  • Функционален: Ще ви помогна да изградите сайт, който е лесен за използване както за вас, така и за вашите посетители.
  • Оптимизиран за мобилни устройства: В днешното общество е важно сайтът ви да изглежда добре и да функционира безпроблемно на всякакви устройства, включително смартфони и таблети.
  • Съобразен с вашите нужди и бюджет: Ще разработя сайт, който отговаря на вашите специфични изисквания и се вписва в рамките на вашия бюджет.

Редизайн на уеб сайт

Ако вашият уеб сайт е остарял, нефункционален или просто не отговаря на нуждите ви, то е време за редизайн. Ще ви помогна да подобрите:

  • Дизайн: Ще създам модерен и атрактивен дизайн, който ще привлече вниманието на вашите посетители.
  • Функционалност: Ще ви помогна да добавите нови функции и да подобрите съществуващите, за да направите сайта си по-ефективен.
  • Уеб оптимизация: Ще оптимизирам сайта ви за търсачките, за да се класира по-високо в резултатите от търсенето.

Моят подход

1. Анализ и планиране

Запознавам се с вашия бизнес, цели и целева аудитория. Проучвам конкурентите ви и пазарната ниша, за да разработя детайлен план за развитие, съобразен с вашите нужди и бюджет.

2. Дизайн и разработка

Създавам дизайн, който да допада на вашата целева аудитория и е в хармония с вашата марка. Използвам най-новите технологии и добри практики за уеб разработка, за да гарантирам, че вашят уеб сайт е бърз, сигурен, лесен за използване и оптимизиран за мобилни устройства.

3. Тестване и представяне

Обстойно тествам вашият уеб сайт на различни устройства и браузъри. След това ви представям финалния продукт, като ви обучавам как да го управлявате.

4. Поддръжка и оптимизация

Моята работа не свършва със стартирането на вашия уеб сайт онлайн. Предоставям непрекъсната поддръжка и оптимизация, за да гарантирам, че уеб сайтът ви е актуален, сигурен и функционира безпроблемно.

Защо да изберете мен?

Свържете се с мен

Искате да разберете повече за моите услуги или имате въпроси относно вашия проект? Не се колебайте да се свържете с мен чрез формата по-долу или като изпратите имейл на hello@martinserbezov.com. Готов съм да ви помогна и да обсъдим вашите идеи.