Изработка на WordPress сайт

Защо да използвате WordPress за вашия уеб сайт?

WordPress е най-популярната и широко използвана система за управление на съдържанието, като към 2021 г. захранва над 40% от уеб сайтовете в интернет, от малки блогове до сайтове на големи корпорации като Sony, New York Post и NBC. Той е надежден, лесен за използване и в същото време достатъчно мощен и гъвкав продукт, който предлага всичко необходимо за изграждане и управление на вашия бизнес или личен уеб сайт.

5 основни предимства
от използването на WordPress сайт

Лесно управление

WordPress разполага с интуитивен интерфейс и се счита за една от най-лесните системи за управление на съдържание. Поддържането на уеб сайта актуализиран и извършването на необходимите промени по него става изключително лесно и бързо.

Силно мащабируем уеб сайт

WordPress е цялостно решение подходящо за изграждане на уеб сайтове от всякакъв размер. Независимо дали се нуждаете от стилно портфолио, онлайн магазин или фирмен уеб сайт, WordPress предлага всичко необходимо за това вашият уеб сайт да расте.

100% персонализиран дизайн

WordPress предоставя възможността за изграждане на уеб сайт с изцяло персонализиран дизайн. Така вие можете да изберете аспектите в дизайна на уеб сайта, с което да създадете нещо запомнящо се и да осигурите уникално изживяване за посетителите.

Отзивчив дизайн, удобен за мобилни устройства

Отзивчивият уеб дизайн се грижи за правилното оформление на сайта на екраните на различните съвременни устройства. Отзивчивият уеб сайт е мощен инструмент, който помага на вашия бизнес да достигне до възможно най-голям брой хора и трябва да бъде ключов елемент от всяка стратегия за онлайн маркетинг.

Търсачките обичат WordPress сайтове

Едно от основните предимства на WordPress е използването на семантичен код, което от своя страна улеснява търсачките при четенето и индексирането на съдържанието на уеб сайта. Именно заради това WordPress сайтовете са склонни да се класират по-високо в търсачките. Също така можете да използвате и SEO плъгини, за да оптимизирате допълнително вашия уеб сайт.

Моите услуги по разработка на WordPress сайт

Изработка на персонализиран WordPress сайт

Разработка на персонализирана тема за WordPress

Цялостен редизайн на съществуващ WordPress сайт

Добавяне на функционалности и разработка на разширения

Миграция на съществуващ уеб сайт към WordPress

Услуги по поддръжка и управление на WordPress сайт